Voordelen van XpertHR Checkit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdbesparend

Naast dat u met XpertHR Checkit tijd kunt besparen en uw klant toegang kan geven zodat u het eerste aanspreekpunt bent voor HR advies. Tevens kunt u de statistieken van uw gebruikers beheren en hier uw communicatie op aanpassen. XpertHR Checkit opent voor uw organisatie deuren om nieuwe advieskansen te creëren en meerwaarde te bieden aan zowel nieuwe als bestaande klanten. Meer informatie over XpertHR Checkit? Bekijk de animatievideo. 

Offerte aanvragen

Betrouwbare informatie

De informatie in XpertHR Checkit is actueel, juridisch gecontroleerd en geschreven in begrijpelijke taal voor de ondernemer. Daarnaast biedt XpertHR Checkit u ook nog de mogelijkheid om zelf content toe te voegen. U kiest zelf tot welke informatie u uw klant toegang geeft en in welk vraagstuk u een rol wilt spelen.

Beheren van statistieken

Met XpertHR Checkit bent u 24/7 bereikbaar voor veelvoorkomende vragen omtrent personeelszaken. XpertHR Checkit toegankelijk via een mobiele telefoon, tablet en/of pc. Zo is het product altijd te raadplegen en eenvoudig te integreren binnen uw eigen website of portal. Mede hierdoor is XpertHR Checkit erg gebruiksvriendelijk en laagdrempelig. U kunt het product inrichten met uw eigen logo, header en kleuren hiermee is het niet te onderscheiden van uw een eigen bedrijfsomgeving. Dit kunt u zelf eenvoudig doen zonder dat hier een IT’er aan te pas komt.

Risicobesparing

Met XpertHR Checkit vermindert u de risico’s. Uw Klanten hoeven geen gebruik te maken van verschillende bronnen, maar kunnen de juiste informatie vinden binnen uw persoonlijke XpertHR Checkit omgeving. De inhoud op XpertHR Checkit is juridisch, betrouwbaar en accuraat. Op deze manier bent u altijd zeker van het antwoord op uw vraag. 

Offerte aanvragen

Animatievideo

SSO mogelijkheden

XpertHR Checkit en PinkWeb zijn gekoppeld. Uw klanten kunnen nu via PinkWeb direct toegang krijgen tot XpertHR Checkit middels een Single Sign On oplossing. Indien u vragen heeft rondom deze koppeling of XpertHR Checkit, neemt u dan contact met ons op.
 

logo_pinkweb_2013_donker_340x156_top
 

  

Mail ons