Overvragen van een werknemer

Isabel is junior medewerkster op een advocatenkantoor. Ze werkt samen met senior juristen, waarbij zij vooral op de achtergrond het werk van de zaken doet. De senior juristen mailen vaak – onder druk van hun cliënten – nog tot laat in de avond zaken aan haar door. Zo zijn er ‘24/7’ mails, appjes en deadlines die gehaald moeten worden. Wat overdag niet afkomt, maakt Isabel ’s avonds thuis af; regelmatig gaat er om 23.00 uur nog een mailtje haar mailbox uit ... Ze wil graag hogerop komen en dus een goede en toegewijde indruk maken. Tegen de Kerstvakantie merkt ze dat de vermoeidheid ernstig is toegeslagen; ze voelt (ook mentaal) dat ze weinig ‘reserves’ heeft om tegenslagen soepel op te vangen. Haar privéleven is behoorlijk uit balans geraakt.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen