Aanhoudende stress bijtijds signaleren

Jantine is twee jaar geleden bij haar vorige werkgever met ontslag gegaan na een arbeidsconflict. Ze had een moeizame verstandhouding met haar leidinggevende; uiteindelijk escaleerde dit tot een arbeidsconflict, met vertrek als gevolg.

Inmiddels heeft Jantine een baan bij een ander bedrijf. Haar leidinggevende signaleert dat ze soms overgevoelig en gespannen kan reageren in situaties waarin hun onderlinge relatie op de proef gesteld wordt, bijvoorbeeld bij een verschil van mening. Blijkbaar legt Jantine algauw de koppeling tussen ‘van mening verschillen met je leidinggevende’ en ‘arbeidsconflict en ontslag’.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen