Vergroten wat werknemer motiveert

Jennifer is secretaresse bij een groot ICT-bedrijf. Haar leidinggevende is niet zo tevreden over haar werk en vertelt haar dat in het beoordelingsgesprek. Hij benoemt een aantal verbeterpunten, die vorig jaar ook al ter sprake kwamen. Blijkbaar heeft ze zich er onvoldoende in verbeterd. Het betreft vooral haar gebrek aan accuratesse, zoals in de correspondentie en bij het agendabeheer. Dat is ook niet zo ‘haar ding’, weet ze van zichzelf. Bovendien ondervindt ze van haar leidinggevende weinig support om het werk goed door te spreken en wordt ze onvoldoende bij bepaalde zaken betrokken.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen