Mentale veerkracht vergroten

Gerard is projectcontroller bij een bouwbedrijf. Na een reorganisatie komen veel banen van projectcontrollers te vervallen. De enige optie die Gerard aangeboden krijgt is om een baan als administrateur aan te nemen. Dat is een stapje terug ten opzichte van zijn vorige functie. Gerard neemt de functie aan, maar heeft er wel moeite mee: hij raakt zijn vertrouwde collega’s kwijt en zijn nieuwe functie heeft minder aanzien. Ook is hij nog niet in alle nieuwe taken thuis. Voor Gerards gevoel was ‘alles vroeger beter’.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen