Werknemer helpen minder zelfkritiek te hebben

Ron werkt al 30 jaar als hoofdagent bij de politie. Hij is inmiddels al bijna vijftig en heeft er steeds vaker moeite mee om snel te herstellen van lange en late diensten. Ook merkt hij dat hij in al die jaren zo veel heeft meegemaakt dat geweldsincidenten zwaarder bij hem binnenkomen dan vroeger. Soms levert hem dat zelfs slaapproblemen op. Dan voelt hij zich de volgende dag nog minder fit en is hij vervolgens ook weer minder – mentaal – bestand tegen de ingrijpende werksituaties. Dan reageert hij sneller gespannen, wat juist extra conflicten op straat oproept.

Door zijn collega’s wordt Ron echter al jaren gewaardeerd vanwege zijn rijke ervaring en zijn humoristische relativeringsvermogen.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen