De verwerkersovereenkomst

Werkgever Van Pelt heeft een aantal werknemers in dienst en moet daarom een loonadministratie bijhouden. Werkgever Van Pelt is echter niet handig met cijfers en heeft daarom voor de uitvoering van de loonadministratie Kantoor Jansen ingeschakeld. Kantoor Jansen heeft voor de uitvoering van de loonadministratie inzage in veel persoonsgegevens van de werknemers, waaronder NAW-gegevens.

Kantoor Jansen verzoekt werkgever Van Pelt een verwerkersovereenkomst met haar te sluiten. Moet werkgever Van Pelt een verwerkersovereenkomst met Kantoor Jansen te sluiten?

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen