Eigen bijdrage voor privégebruik

Een werkgever stelt van januari 2020 tot juni 2020 een auto met een CO2-uitstoot van 50 gram per kilometer en een cataloguswaarde (inclusief btw en bpm) van € 30.000,- ter beschikking. Uit milieuoverwegingen stelt hij vanaf juni 2020 een auto met een CO2-uitstoot van 0 gram per kilometer en een cataloguswaarde (inclusief btw en bpm) van € 50.000,- ter beschikking. De werknemer maakt vanaf juni 2020 privégebruik van de auto, namelijk 450 kilometer. De werknemer betaalt vanaf juni 2020 een eigen bijdrage voor het privégebruik van de auto van € 50,-.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen