Werknemer heeft een burn-out door zijn privésituatie

Marieke werkt tien jaar als secretaresse bij een accountantskantoor als zij een webshop opent voor armbandjes. Marieke is dolenthousiast en ziet hierin een leuke uitdaging.
Zij doet dit naast haar werk. In eerste instantie lijkt deze combinatie goed te gaan. Dit verandert als de webshop goed begint te lopen. Het wordt hard aanpoten voor Marieke. Marieke loopt maandenlang op haar tenen en valt uiteindelijk uit. De huisarts constateert dat Marieke een burn-out heeft. Hij geeft haar het advies professionele hulp te zoeken en enkele weken totale rust te nemen. Marieke meldt zich ziek bij haar leidinggevende.
Wat moet de leidinggevende doen?

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen