Opzegging arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd met schriftelijke instemming van de werknemer

Hassan werkt al tien jaar bij zijn werkgever als zijn leidinggevende hem bij zich roept en vertelt dat hij ontslagen wordt omdat het bedrijf moet bezuinigen. Hassan reageert erg geschrokken. De leidinggevende van Hassan laat hem even bijkomen van de schrik en vraagt of Hassan een glaasje water wil.  

Als de leidinggevende terugkomt met het water, vraagt hij Hassan wat er door hem heen gaat. Hassan vertelt hem over zijn zorgen: hij heeft twee kinderen en een vrouw die hij moet onderhouden. Hoe moet dat nu verder als hij geen werk meer heeft?  

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen