Meer betalen voor meerwerk?

Een leidinggevende heeft via via gehoord dat Adrie uitstekend drukwerk kan verzorgen. Hij neemt contact op met Adrie en vraagt of hij 1.000 flyers wil drukken. De leidinggevende stuurt de tekst en de tekening naar Adrie en krijgt een uur later een prijsopgave. Het drukken van 1.000 flyers met de opdruk die de leidinggevende heeft gestuurd gaat € 250,- kosten. De leidinggevende is akkoord en geeft de opdracht aan Adrie. Later belt de leidinggevende terug; hij wil graag een roze in plaats van een witte achterkant. Adrie gaat aan de slag.
Als de rekening komt, dan is die geen € 250,-, maar € 275,-. Op de specificatie staat € 25,- meerwerk vanwege de roze achterkant. Moet de leidinggevende dit meerwerk betalen?

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen