Inschatten minimumaantal uren en maximumaantal uren

Een leidinggevende is op zoek naar een nieuwe medewerkster op de receptie. De receptie is altijd bezet door één vaste kracht, maar soms heeft zij het te druk. Met name tussen de middag zijn er altijd handen te kort. Het zou mooi zijn als de nieuwe receptioniste in elk geval dagelijks van 12.00 tot 14.00 uur kan werken. Daarnaast is er behoefte aan een extra receptioniste als het bedrijf evenementen, seminars of workshops organiseert. Het zou handig zijn als de nieuwe medewerkster ook op die momenten kan bijspringen.
Hoe berekent de leidinggevende het aantal uren dat de receptioniste gaat werken?

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen