Klant binnenhalen

Bart geeft leiding aan een team van adviseurs. De directie van het adviesbureau vindt dat de adviseurs van de verschillende teams meer met elkaar moeten samenwerken in opdrachten voor klanten. De klant kan op die manier van zo veel mogelijk deskundigheid van het bureau gebruikmaken. Daarom voert de directie een nieuwe werkwijze in, waardoor de adviseurs vaker met collega’s van andere teams moeten samenwerken. De adviseurs stribbelen tegen. Ze geven aan: ‘Ik werk juist zo graag met mijn bekende collega’s uit m’n eigen team, want wij kunnen lezen en schrijven met elkaar!'

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen