Creëer en vier successen

Een thuiszorgorganisatie moet gaan samenwerken en informatie uitwisselen met andere zorg- en hulpverleningsinstanties. Zo kan zij de cliënt uiteindelijk betere zorg bieden en hoeft zij hem niet steeds van het kastje naar de muur te sturen. De zorgmedewerkers zien het als een enorme omslag in hoe ze nu werken. 

Kijk in zo’n geval eens met werknemers naar de voorbeelden waarin die omslag als is gemaakt. In dit geval: wat zijn nu al eigen voorbeelden van werknemers, waarin ze de samenwerking met andere instanties bewust opzochten. Vraag aan hen: Hoe ging dat? Wat was er positief aan? Wat leverde het op? 

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen