Luisteren – Samenvatten – Doorvragen

Een werknemer ging met zijn leidinggevende in gesprek over zijn toekomst: welke volgende loopbaanstappen wil hij de komende jaren graag zetten. Hij gaf aan een leidinggevende functie in het bedrijf voor zich te zien.

De leidinggevende zag dit niet direct als een passende volgende stap en reageerde met opmerkingen als: ‘Ik vraag me af of dat wel echt bij jou past’ en ‘Ik denk dat je eerst nog een aantal jaren ervaring op moet doen, voordat je daar aan toe bent’. De werknemer was uiteindelijk na het gesprek een illusie armer...

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen