Feedback geven

Een leidinggevende wil werknemer Karel aanspreken op zijn gedrag tijdens vergaderingen. Karel voert steeds het hoogste woord en daardoor is er weinig ruimte voor de inbreng van anderen.

De leidinggevende zegt: ‘Karel, het is me al zo vaak opgevallen: je bent nogal dominant aanwezig in teamvergaderingen. Anderen komen nauwelijks meer aan het woord en ik weet van meerdere collega’s dat ze afhaken als jij steeds het woord neemt. Ik denk dat je het niet zo bedoelt hoor, dus daar gaat het niet om. Maar misschien kun je je toch wat terughoudender opstellen.'

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen