'Klant’-contact organiseren

Productiebedrijf NTC maakt technische onderdelen voor MoVoT, een bedrijf dat mobiele voertuigen maakt. De onderdelen worden voor verzending bij NTC op kwaliteit gecontroleerd. Toch komt het voor dat de klant (MoVoT) een pakket onderdelen ontvangt waarin defecten zitten. Productiebedrijf NTC ontvangt van de klant dan de onderdelen retour, samen met een ‘rode kaart’ waarop de gebreken vermeld staan. Monteurs van NTC worden hierop aangesproken door hun leidinggevende. Ze merken echter dat de fout niet altijd bij henzelf ligt en geven vaak de ‘schuld’ aan de klant (MoVoT), die volgens hen onzorgvuldig met de onderdelen omgaat. 

De leidinggevende ziet de werkmotivatie onder de monteurs hierdoor afnemen.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen