Waardering uiten

Beveiligingsbedrijf SCR heeft sinds kort een eigen intranet. Hierop worden berichten geplaatst die volgens de leiding interessant zijn voor de werknemers van het beveiligingsbedrijf. 

Na verloop van tijd blijkt dat de meeste berichten gaan over interne aangelegenheden, zoals financiële zaken, nieuwe regelgeving en oproepen vanuit het management. De werknemers van SCR raken hun interesse kwijt in het intranet en klagen dat het alleen maar een ‘managementboodschapper’ is. Ze vinden dat de leiding meer aandacht zou mogen hebben voor het werk van de werknemers.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen