Vertrouwen geven

Aannemersbedrijf Bouwkeet heeft veel werknemers in dienst. Om de mensen zo efficiënt mogelijk in te zetten, zijn ieders taken sterk afgebakend. Als zich in het werk een probleem voordoet (bijvoorbeeld: iets wat uitgemeten is, blijkt toch niet te passen), dan wordt er een ‘hogere’ werknemer bijgehaald die het probleem gaat oplossen. De werknemer die met het werk bezig was, wordt van het werk gehaald en heeft verder geen rol meer in het oplossen van het probleem. 

De bouwmedewerkers roepen dan nogal eens: ‘Net als het werk interessant begint te worden, worden wij eraf gehaald. Alsof wij zo’n uitmeetprobleem niet zelf zouden kunnen oplossen … We zijn geen kleuters, maar vaklieden!'

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen