‘Het goede gesprek’ bevorderen

Adviesbureau TWF Consult wil zijn visie ontwikkelen. Doel is om de visie in een pakkende zin te verwoorden. Die visie wil het adviesbureau naar – potentiële – klanten communiceren via de website en via brochures. De leidinggevende nodigt enkele consultants uit voor een bijeenkomst van twee uur om hierover van gedachten te wisselen. Hij vraagt vooral de ‘voorlopers’ van het bureau: consultants met creatieve en vernieuwende ideeën. Ter voorbereiding heeft de leidinggevende zijn eigen ideeën al op papier gezet en per mail onder de deelnemers aan het overleg verspreid. Hij hoopt dat dit het proces versnelt om tot resultaat te komen. De bijeenkomst plant hij ’s ochtends, want dan is iedereen nog 'fris van geest'.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen