Externe coach inhuren

In een team van commercieel medewerkers heersen spanningen. Werknemers ondersteunen elkaar nauwelijks in de werkuitvoering; ze zien elkaar vooral als concurrenten in plaats van als collega‘s. Leidinggevende Paul versterkt onbewust de gespannen verhoudingen, omdat hij zijn werknemers met name waardeert (dan wel afrekent) op hun individuele commerciële resultaten. De werknemers merken dat Paul duidelijk meer affiniteit heeft met zijn succesvolle verkopers. In conflicten tussen de commercieel medewerkers kiest hij meestal partij voor zijn ‘topscorers’ en niet voor de minder opvallende medewerkers. Dit voedt juist weer de conflicten en spanningen in het team.  
 

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen