Langdurige ziekte onderbroken

Als Bas al anderhalf jaar ziek is, belt hij zijn leidinggevende. Bas vertelt dat hij zich goed genoeg voelt om weer aan het werk te gaan. Bas voert zijn arbeidsuren – in overleg met zijn leidinggevende en de bedrijfsarts – langzaam op. De eerste maand werkte hij nog 40%, in de tweede maand 80% en in de derde maand is hij er klaar voor om weer volledig aan het werk te gaan. Hij meldt zich hersteld bij zijn leidinggevende. Anderhalve maand later krijgt de leidinggevende een telefoontje van de vrouw van Bas. Bas is ingestort en opgenomen in een kliniek. Hij zal voorlopig niet komen werken.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen