Werkneemster wil bevallingsverlof gespreid opnemen

Iris is zwanger van haar eerste kindje en is met zwangerschapsverlof. Ze voelt zich erg goed en is van plan haar bevallingsverlof gespreid op te nemen, zodat zij eerder kan beginnen met werken en langer kan genieten van haar resterende bevallingsverlof. Ook als haar kindje geboren is, blijft Iris bij haar idee om het bevallingsverlof gespreid op te nemen. Zij doet in de tweede week van haar bevallingsverlof bij u een verzoek om de zevende tot en met de tiende week bevallingsverlof te spreiden over acht weken. Zo kan ze acht weken lang halve dagen werken en halve dagen bij haar kindje zijn.

Gaat u in op Iris' verzoek?

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen