Loopbaanworkshops

Een groot aannemersbedrijf erkent het belang van investeren in de opleiding en ontwikkeling van werknemers. Hierdoor kunnen met name de uitvoerende werknemers zich voorbereiden op het vervullen van andere functies als ze het werk in de buitendienst fysiek niet meer aankunnen.

Het bedrijf voert daarom het houden van POP-gesprekken in. Nu blijkt dat de uitvoerende werknemers zich erg afwachtend opstellen in zo’n POP-gesprek met de leidinggevende. Ze weten niet goed wat ze van het gesprek kunnen verwachten en wat ze zelf willen inbrengen. De leidinggevenden constateren dat er weinig uit de POP-gesprekken komt. Hoe kunnen ze zorgen dat dit verandert?

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen