Ontwikkelbehoefte

Rob werkt bij een ICT-bedrijf. Hij adviseert klanten over de inrichting van hun informatiesystemen en hij begeleidt de implementatie ervan. Het volgen van nieuwe ontwikkelingen in de ICT is echt een passie van Rob; hij houdt alle vakliteratuur nauwlettend bij. Tijdens zijn POP-gesprek geeft Rob aan dat hij graag een opleiding wil volgen over een geheel nieuwe systematiek – die binnenkort overkomt uit Amerika – voor het ontwerpen van informatiesystemen. Het is een dure opleiding. Wat kan de leidinggevende doen?

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen