Op de proef stellen ontwikkelbehoefte

Bert werkt als wijkagent bij de politie. Hij koestert al lange tijd de wens om de lerarenopleiding te volgen, zodat hij naast het politiewerk ook les kan geven aan jongeren in het voortgezet onderwijs. Het lijkt hem een mooie aanvulling op zijn politiewerk, waarin hij ook veel met jongeren te maken heeft.
Berts leidinggevende geeft aan dat hij het een goed plan vindt, maar dat er geen budget is om zo’n grote opleiding te betalen. Bert is teleurgesteld en dreigt van zijn plan af te zien. Wat kan de leidinggevende doen?

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen