Opsporen belemmeringen beoogd werkgedrag

De leidinggevende vindt dat de werknemers in een zorginstelling de intakegesprekken met nieuwe patiënten vaak niet diepgaand genoeg voeren. Veel gegevens van patiënten blijken in de dossiers te ontbreken, terwijl deze al tijdens de intakegesprekken opgevraagd hadden kunnen worden.

Voordat de leidinggevende vaststelt dat werknemers niet vaardig zijn in het voeren van goede intakegesprekken (en dat zouden moeten leren in een opleiding), is het van belang om te kijken of er andere oorzaken zijn. Welke oorzaken kunnen dat zijn?

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen