Inventarisatie mate van opleiden

Op een administratieafdeling gaat men met een nieuw softwarepakket voor boekhouding werken. Het pakket lijkt voor een groot deel op het pakket waarmee de ervaren werknemers tot nu toe al werkten. Voor hen is dus maar een beperkt deel nieuw. Voor de beginnende administratief werknemers is vrijwel alles nog nieuw aan het gebruik van dit softwarepakket.
Iedereen op de afdeling krijgt dezelfde cursus aangeboden, om te leren werken met het nieuwe pakket. De ervaren werknemers haken na een halve dag al af: ze hebben tot dan toe nog niets nieuws geleerd. Tegen de tijd dat aan de orde komt wat nieuw voor ze is, zijn ze hun aandacht al lang kwijt.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen