Te laat opleiden

Bij een adviesbureau wordt een nieuwe applicatie aangeschaft waarmee informatie over projecten vastgelegd kan worden. Dit is bedoeld om kennis en ervaringen die opgedaan worden in de projecten meer met elkaar te delen. Nu is deze applicatie nogal omvangrijk, dus het vraagt de nodige tijd om alle mogelijkheden ervan te leren kennen.

De leidinggevende komt daar pas enkele maanden na invoering achter. Het blijkt dat veel mogelijkheden niet benut worden en dat de adviseurs ieder hun eigen manier hanteren om projectinformatie vast te leggen (van heel kort tot zeer uitgebreid). Hij wil de leverancier van de applicatie er alsnog een cursus over laten verzorgen, zodat iedereen er op dezelfde manier mee gaat werken.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen