Veilige leeromgeving bieden

De werknemers van een onderhoudsbedrijf krijgen een nieuwe machine in onderhoud. Er zitten digitale technieken in, waarmee ze nog niet eerder hebben gewerkt. Daarom volgen ze eerst een opleiding waarin ze bekend raken met de nieuwe technieken en hoe ze die kunnen toepassen bij het onderhoud aan de nieuwe machine. De opleiding duurt twee dagen.

De leidinggevende merkt dat de werknemers na de opleiding nog steeds veel fouten maken in het onderhoud aan de nieuwe machine. Er komen zelfs klachten van klanten over. De leidinggevende raakt geïrriteerd als er wéér een klacht binnenkomt: ‘Hoe kan het nu dat jullie nog steeds fouten maken? Jullie hebben toch allemaal de opleiding gevolgd?’

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen