Nieuwe kennis toepassen

In een kinderopvangorganisatie krijgen alle pedagogisch werknemers de opleiding ‘Kijken naar kinderen’. Hierin leren ze hoe ze op een zorgvuldige manier vroegtijdig ontwikkelachterstanden bij kinderen kunnen signaleren. Na verloop van tijd vraagt de leidinggevende zich af of de werknemers nog wel werken vanuit de geleerde methode, omdat ze in de dossiers van de kinderen weinig daarvan terugziet.

Om de opleiding weer ‘tot leven te brengen’, vraagt ze een viertal werknemers om samen een project te bedenken dat tot doel heeft gericht te gaan werken met ‘Kijken naar kinderen’ in hun eigen groep.
De werknemers vinden het leuk om zelf iets op te zetten en hun collega’s daarin mee te nemen. Bovendien is het project toegespitst op hun dagelijkse praktijk.

Hoe kunnen ze dit aanpakken?

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen