Het nieuw aangeleerde stimuleren

Werknemers van een groot garagebedrijf krijgen een opleiding om meer en beter preventief onderhoud aan auto’s uit te voeren. Op den duur is dit een voordeel voor de klant, omdat preventief onderhoud grotere reparaties voorkomt. De klanten reageren echter vaak met de opmerking: ‘Wat is er veel extra tijd aan preventief onderhoud besteed. Dat is duurder en ik heb er niet om gevraagd.’

De werknemers voelen zich daardoor door de klanten bekritiseerd en na verloop van tijd doen ze het steeds minder. De geleerde kennis en vaardigheden verliezen ze algauw, omdat ze het te weinig doen.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen