Sturend leiderschap

Een supermarkt verkeert in zwaar weer. Er wordt al een jaar lang verlies gemaakt. Veel klanten zijn overgelopen naar een andere supermarkt in de buurt. Deze is niet alleen goedkoper, maar ook klantvriendelijker. De eigenaar/leidinggevende van de supermarkt heeft plannen gemaakt om met scherpe verkoopacties en ludieke spaaracties weer zo veel mogelijk vroegere en nieuwe klanten naar de winkel te trekken. De eerste indruk moet voor de klant positief zijn, vooral in de service en de benadering door de medewerkers.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen