Delegerend/gedeeld leiderschap

Een grafisch ontwerpbureau startte ooit als klein bedrijf met vijf werknemers. Inmiddels is het bedrijf gegroeid naar dertig werknemers. De leidinggevende merkt dat het te veel is om aan dertig mensen leiding te geven. Bovendien zijn er gebieden waar hij zelf te weinig van weet om er de leiding in te nemen. Hij ziet dat een aantal werknemers duidelijk groeipotentieel hebben en dat ze juist goed zijn op de terreinen die hem minder liggen. Bijvoorbeeld in het coachen van werknemers en het maken van projectplanningen. 

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen