Verbindend leiderschap

In de medische sector bevindt zich een bedrijf dat zich bezighoudt met ‘smart technology’: het bedenken en ontwikkelen van innovatieve medische producten voor patiënten. 

Van de werknemers wordt vooral gevraagd dat ze creatief zijn en dat ze een goed oog hebben voor de ontwikkelingen die ze zien in hun werkveld. Van hieruit kunnen ze die nieuwe oplossingen bedenken. Het belangrijkste is dan ook dat werknemers veel in verbinding staan met allerlei betrokkenen in de buitenwereld: patiënten, artsen, zorgverzekeraars, mensen met specifieke technologische kennis, enzovoort. Ook werken de werknemers in hun projecten altijd samen in een projectteam met collega’s met verschillende achtergronden.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen