Veiligheid bieden

Karl werkt in een ICT-bedrijf en is sinds kort bevorderd naar een salesfunctie. Hij weet inhoudelijk alles van ICT-oplossingen voor bedrijven, maar over relatiebeheer en commerciële vaardigheden heeft hij nog wat te leren.

Zijn leidinggevende Johan is een ‘commerciële topper’, die regelmatig nieuwe opdrachten bij grote klanten binnenhaalt. Johan steekt niet onder stoelen of banken hoe belangrijk hij het vindt dat zijn werknemers opdrachten binnenhalen. Johan gaat Karl coachen in zijn nieuwe functie.

Het risico bestaat dat Karl tijdens de coaching druk ervaart om te moeten presteren en niets fout te doen. Zijn leidinggevende waardeert en beoordeelt immers vooral het commerciële succes. Karl gaat zich afvragen hoe erg het is als hij een fout maakt en daardoor een opdracht bij een klant misloopt. Hoe open en eerlijk kan hij vertellen wat er nog niet goed gaat en wat hij moeilijk vindt? Misschien haalt Johan hem dan wel van de nieuwe functie af...?

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen