Uitdragen cultuurverandering

In een productiebedrijf wil de leiding gaan werken met zelfverantwoordelijke teams. De productiemedewerkers zijn dan samen verantwoordelijk voor het product dat ze maken. De beslissingen tijdens het werk nemen ze ook samen. Bij hun leidinggevende leggen ze alleen achteraf verantwoording af voor de bestede tijd en de geleverde kwaliteit.

Dit vraagt in het productiebedrijf een andere cultuur dan men gewend is: de werknemers nemen zelf initiatieven, lossen problemen samen op en durven verantwoordelijkheid te nemen voor het eindresultaat.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen