Kwaliteiten in beeld brengen

Jeanette is leidinggevende binnen een uitzendbureau. Ze is niet het voorbeeld van een besluitvaardige manager, die op basis van beperkte informatie snel beslissingen kan nemen. Ze twijfelt daarom nogal eens of ze een goede manager is: ‘Voldoe ik wel aan het ideaalbeeld dat men hier van een manager heeft?’ 
Wat Jeanette wel heel goed kan, is luisteren en zich oprecht verdiepen in de belangen en beweegredenen van anderen. Daardoor heeft ze een goed beeld van haar werknemers en wat er nodig is om hen ergens voor te motiveren. Jeanette weet daardoor altijd met veel gemak draagvlak voor organisatieveranderingen te creëren.
 

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen