Feedback vragen

Mart is productiemanager bij een houtbewerkingsbedrijf. Hij geeft leiding aan ruim veertig werknemers en communiceert hoofdzakelijk via vier voormannen. Hij merkt dat zowel de voormannen als de werknemers hem zelden tegenspreken. Tijdens het werkoverleg is Mart vooral zelf aan het woord en krijgt hij weinig respons uit zijn team. Toch merkt hij dat er op de werkvloer nogal eens geklaagd wordt over hoe zaken georganiseerd zijn. Onlangs ving hij toevallig op hoe een werknemer stevige kritiek uitte op hem als manager. Mart heeft de indruk dat werknemers zich niet vrij voelen om zaken met hem te bespreken.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen