Ingesleten patronen veranderen

Leidinggevende Frits vindt omgaan met onzekerheden moeilijk. ‘Beter een beslissing dan geen beslissing’, is zijn stelling. De afgelopen jaren heeft hij daar altijd naar gehandeld. Vaak pakten de snel genomen beslissingen goed uit. In zo’n twintig procent van de gevallen bleek achteraf dat hij misschien beter iets anders had kunnen beslissen. Maar: ‘genomen beslissingen kun je ook weer terugdraaien’, is een andere stellingname van Frits.

Nu blijkt echter steeds vaker dat zijn genomen beslissingen niet passend zijn. De complexiteit van de problemen is dan te groot om snel tot beslissingen te komen. Werknemers klagen dat er wel erg veel beslissingen worden teruggedraaid.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen