Talenten van werknemers herkennen en ontwikkelen

  • Als leidinggevende kun je ervoor zorgen dat jij je werknemers vooral op hun talenten en kwaliteiten inzet. Daardoor overstijgen zij het niveau van ‘de grijze middenmoot’ en komen ze tot excellente prestaties. Dit kan de productiviteit van werknemers tot zo’n 30% verhogen!
  • Je ondersteunt uw werknemers bij het ontdekken en verder ontwikkelen van hun talenten door samen met de werknemer zijn talenten in kaart te brengen. Vraag ook eens aan anderen welke talenten zij van een werknemer zien.
  • Laat de werknemer zelf doelen stellen om zijn talenten te ontwikkelen. Die doelen moet de werknemer dan omzetten in een concreet plan of experiment.
  • Bied oefenmogelijkheden. Geef de werknemer veel tijd om te oefenen en geef regelmatig positieve feedback.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen