Interne deskundige

Jacques werkt al 35 jaar bij de politie, in de buitendienst. Hij heeft een bijzondere interesse in verkeerszaken en verdiept zich graag in alle nieuwe verkeerswet- en regelgeving. Tegelijkertijd zijn veel zaken in zijn dagelijks werk routine voor hem aan het worden. Zijn leidinggevende Bas merkt dat Jacques in het ‘gewone werk’ minder gemotiveerd is dan vroeger en gaat met hem in gesprek.

Op basis van Jacques’ interesse in verkeerszaken biedt Bas hem aan om zich – binnen zijn huidige functie – te gaan richten op het ‘taakaccent Verkeer’. Jacques is er erg blij mee. Hij krijgt extra uren om up-to-date te blijven op het gebied van Verkeerszaken. Na een tijdje merkt Jacques dat zijn collega’s steeds vaker naar hem toekomen met vragen op het gebied van verkeerswet- en regelgeving. Dat motiveert hem om zich er nog meer in te verdiepen, omdat hij de vragen goed wil kunnen beantwoorden.

 

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen