'Agenda' eerste werkweek

Hanneke komt werken op de HR-afdeling van een bouwonderneming. Op haar eerste werkdag bespreekt haar leidinggevende alvast met haar wat het eerste project is waarmee ze aan de slag kan: het meeschrijven aan een beleidsstuk over de inzetbaarheid van oudere werknemers. Ze gaat deel uitmaken van de projectgroep die zich hiermee bezighoudt.

Voor de eerste week heeft de leidinggevende al een ‘agenda’ met afspraken voor haar gemaakt, waarbij hij gezorgd heeft dat ze in ieder geval uitgebreid kan kennismaken met degenen met wie ze te maken krijgt in haar eerste opdracht: leden van het projectteam, een aantal oudere werknemers, het hoofd van de HR-afdeling, enkele divisiedirecteuren, een bezoek aan nachtwerk (wat voor oudere werknemers belastend kan zijn), enzovoort.

 

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen