Opdrachten uitleggen en verhelderen

Patrick werkt sinds twee weken op de afdeling Onderwijsinnovatie van een grote mbo-instelling. Hij gaat meehelpen met het invoeren van onderwijsvernieuwingen in de opleidingen. Deze vernieuwingen zijn door het ministerie voorgeschreven. In korte tijd komt er allerlei nieuwe informatie voorbij: afkortingen, websites die informatief zijn rondom de vernieuwing, wetgeving die nageleefd moet worden, roosterzaken, vaktermen in de opleidingen en nog veel meer.

Het duizelt Patrick algauw … De mensen waarmee hij praat en van wie hij informatie krijgt denken: ‘Ik heb hem onlangs alles verteld en gemaild, hij zal het nu wel weten’. Zo werkt het alleen niet. Het is noodzakelijk om belangrijke informatie keer op keer opnieuw te vertellen.

 

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen