Openstaan voor nieuwe werknemers

In een ziekenhuis komen vijf nieuwe verpleegkundigen werken. Tijdens de eerste periode worden de vijf nieuwkomers door de leidinggevende tot één groepje geformeerd, dat voornamelijk met elkaar moet samenwerken. Daarbij krijgen ze begeleiding van één mentor.

Op de afdeling worden deze nieuwkomers gezien als ‘het nieuwe groepje’ en daardoor integreren ze vrij moeizaam met de andere collega’s. De ervaren collega’s houden zich niet zo bezig met de nieuwelingen en tonen zich ook niet echt geïnteresseerd in wie ze zijn en wat ze al kunnen.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen