Kwaliteiten inzetten

Koert werkt in een groot staalbewerkingsbedrijf. Hij doet dit werk al lange tijd en zijn leidinggevende Joost wil met hem kijken naar zijn toekomstmogelijkheden. Hij wil met Koert op zoek gaan naar zijn kwaliteiten en talenten en hoe die verder te ontwikkelen zijn. Hij stelt Koert de vraag:
‘Beschrijf eens een situatie van de afgelopen periode waar je met voldoening en trots op terugkijkt?’

Koert hoeft niet lang na te denken: onlangs was er een grote storing in een van de machines en de hele staalproductie lag nagenoeg plat. Het was een zeer complex defect. Koert had met vijf andere zeer ervaren collega’s de opdracht gekregen om het op te lossen. Uiteindelijk was het gelukt en er was veel waardering van iedereen!

Leidinggevende Joost vraagt erop door: ‘Koert, wat deed jij in die situatie om het tot een succes te brengen?’

 

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen