Succeservaringen benadrukken

Antoine is beveiligingsmedewerker. Enige tijd geleden heeft hij met zijn leidinggevende Rien gesproken over de kwaliteiten en talenten die hij heeft en die hij verder zou kunnen ontwikkelen. Vooral zijn leidinggevende kwaliteiten wil Antoine verder ontwikkelen, zodat hij later eventueel kan doorgroeien naar een leidinggevende functie. Rien delegeert daarom een project aan Antoine, waarin hij met enkele collega’s samenwerkt en waarin Antoine de leiding mag nemen.
Na een maand bespreken ze de voortgang. Antoine geeft aan dat het allemaal nogal tegenvalt: leidinggeven aan directe collega’s is zo eenvoudig nog niet! Hij twijfelt of hij dit wel echt kan...

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen