Opleidingen inkopen

  • Wanneer je je werknemers een opleiding wil aanbieden, koop je die mogelijk in bij een extern opleidingsbureau. Hoe beter je vooraf weet wat je wilt, hoe kleiner de kans bestaat dat de opleidingskosten straks een verspilling van geld blijken te zijn. Bovendien is het van belang om goede afspraken met het opleidingsbureau te maken, zodat alles in de uitvoering zo soepel mogelijk loopt.
  • Je kunt op effectieve en efficiënte wijze een opleiding inkopen bij een extern opleidingsbureau, door eerst de opleidingsvraag vast te stellen.
  • Zoek meerdere geschikte aanbieders. Via de websites van de opleidingsbureaus kun je jezelf oriënteren op hun expertise en opleidingsaanbod.
  • Ga in gesprek met enkele opleidingsbureaus. Stel eerst een aantal selectiecriteria vast. Nodig daarna enkele bureaus uit en voer daarmee oriënterende gesprekken.
  • Kies het bureau uit waarmee je in zee gaat op basis van criteria én gevoel. Check tijdens een gesprek de aanvullende criteria die voor jou belangrijk zijn.
  • Leg afspraken in de vervolggesprekken vast.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen