De juiste opleidingsvraag vaststellen

Enkele monteurs in een onderhoudsbedrijf hebben de taak aan nieuwe werknemers praktijkinstructie te geven. In een één-op-één situatie leggen zij nieuwe werknemers uit hoe ze bepaalde onderdelen moeten demonteren, reinigen en weer monteren. Ze geven die instructie op de werkplek, dus aan de werkbank waar het onderdeel onderhouden wordt.

Ze geven nooit meer dan één collega tegelijk instructie. Ze werken tijdens de instructie met de bestaande werkbeschrijvingen en -procedures, maar hoeven geen aanvullend lesmateriaal te maken. Aan het eind beoordelen ze of de nieuwe werknemer de vaardigheid goed beheerst.

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen