Bij elkaar brengen van praktijkervaringen

Een kinderopvangorganisatie in Amsterdam werkt vanuit een specifieke kijk op de ontwikkeling van kinderen. De oprichter/directrice van de organisatie heeft deze visie vanaf het begin altijd zelf aan nieuwe werknemers uitgedragen. Inmiddels is de organisatie zo gegroeid dat de directrice niet meer iedere keer zelf alles aan nieuwe werknemers kan uitleggen.

Als ze door de kinderdagverblijven loopt, ziet ze nogal eens dingen die niet passen bij hoe het in de visie is bedoeld. Een leidster is bijvoorbeeld heel sturend in de manier waarop de kinderen allemaal hetzelfde werkje moeten maken, terwijl de visie van de organisatie is dat alles uit de kinderen zelf moet komen.
De directrice wil de werknemers weer meer op één lijn brengen qua werken vanuit de visie. 

Onbeperkte toegang?

XpertHR Checkit is speciaal ontwikkeld om leidinggevenden binnen alle sectoren te ondersteunen bij HR- en managementvraagstukken. Door middel van praktische tools, checklists, video's en voorbeeldbrieven, vindt een leidinggevende snel een betrouwbaar antwoord op al zijn vragen.

XpertHR Checkit ondersteunt tevens de HR-manager binnen de organisatie. De HR-manager kan vol vertrouwen zaken uit handen geven, maar houdt grip door te monitoren en eigen beleid toe te voegen aan XpertHR Checkit.

Inloggen